Hondenvoeding, Waarom is goede voeding zo belangrijk!Er zijn veel verschillende soorten hondenvoeding op de markt, maar welke kunt u nu het beste kiezen, iedere hondenbezitter zweert bij zijn/ haar soort voer. Ik kan u ook niet vertellen wat het beste soort voer is behalve dan dat ik mijn hond Royal Canin Breed geef ( speciaal voer afgestemd op het ras).
Het voer wat u in de supermarkt koopt is van slechtere kwaliteit omdat hier minder onderzoek naar is gedaan en het bevat goedkopere ingredienten, het duurdere voer wat u bij de dierenarts of dierenwinkel koopt bevat vaak kwalitatief betere ingredienten,dit is ook aan de ontlasting te zien, de poep is dan vaster, steviger en veel minder vaak.

Hondenvoeding en allergie

Heeft u een hond die een allergie heeft dan zou u eens moeten kijken naar honden vlees, hiermee bedoel ik niet het vlees wat ze in blik in de supermarkt verkopen, maar wat ze bij een goede dierenwinkel verkopen. Vaak is het zo dat een hond allergisch reageert op de vulmiddelen die in de brokken verwerkt zitten. Vlees voor honden is iets duurder in verhouding met een kwalitatief goede brok, maar het zou veel kunnen schelen.

Hieronder vind u een aantal aanbieders / online dierenwinkels waar u goede kwaliteit honden voeding kunt kopen, nogmaals bespaar alstublieft niet op het voer van uw hond dit is zeer belangrijk en net zoals u hoort uw hond ook goed eten te krijgen.