HondenverzekeringWaarom zou u een honden verzekering nemen? Als uw hond verzekerd is voor dierenarts kosten dan bent u slechts een klein bedrag per maand kwijt en mocht het zo zijn dat er onverwachts kosten komen, dan krijgt u deze gewoon vergoed! Zo komt u dus nooit voor onverwachte kosten te staan.
Ik heb mijn hond sinds ik hem heb aangeschaft verzekerd en ik moet zeggen dat ik nu al 2 jaar op een rij de kosten die de verzekering kost ( ongeveer 16 euro per maand) er uit haal door de kosten die ik bij de dierenarts heb gemaakt.
Het fijne is dat als u onverwachts voor ziektekosten/ dierenarts kosten komt te staan u deze zelf niet hoeft te betalen, en mocht u krap bij kas zitten dan heeft u altijd de honden verzekering die de kosten betaalt.
Hieronder vindt u een paar door mij geselecteerde goede dieren zorg verzekeraars. Neem gerust eens een kijkje en beoordeel zelf.
Met petplan heb ik zeer goede ervaringen, ik heb mijn hond daar ook verzekerd. Ze betalen snel uit, en sommige dierenartsen declareren rechtstreeks dus hoeft u niet te betalen. Ik haal er nu al een paar jaar telkens mijn verzekeringskosten uit, aangezien mijn hond vaak een oorontsteking heeft.